HIFK-hyökkääjä Lennart Petrell kertoi keskiviikkona Twitterissä olevansa mukana rintasyövän vastaisessa Roosa nauha -keräyksessä.

”Lennu” laittoi alkupääomaksi 100 euroa ja toivoo keräyksensä tuottavan ainakin tuhat euroa. Hänen viestinsä Roosa nauha -sivullaan kuuluu näin:

Olen 32-vuotias jääkiekkoilija Helsingistä. Olen urallani pelannut Suomen lisäksi Kanadassa, Yhdysvalloissa, Sveitsissä ja Ruotsissa.

Jokaisessa maassa olen kohdannut loistavia, positiivisia ja hyväsydämisiä ihmisiä, jotka ovat ottaneet minut ja perheeni avosylein vastaan yhteisöönsä. Olen myös itse päässyt eri tavoin osallistumaan yhteisöjen toimintaan, myös hyväntekeväisyyttä tekemällä.

Nyt kun olen palannut Suomeen viiden ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen, haluan ehdottomasti olla mukana Roosa nauha -kampanjassa tukemassa rintasyöpään sairastuneita sekä heidän läheisiään.

Uskon suuren kiinnostuksen jääkiekkoa sekä seuraani HIFK:ta kohtaan olevan loisto apu saavuttamaan keräystavoitteeni ja lisäämään tietoisuutta itse sairaudesta sekä Syöpäsäätiön toiminnasta.

HIFK viettää parhaillaan kolmen kotipelin viikkoa. KalPa-peli keräsi ämpäritempauksen tukemana yli 6700 katsojaa, joten tunkua lienee luvassa myös torstain Jukurit- ja lauantain Tappara-peliin.