© Kuva: Getty Images

NHL-tähtipakin hankinta miellytti saman seuran hyökkääjää: ”Hän on peto”

Monet NHL-pelaajat ovat toistaneet sitä, ettei aiemmin Nashville Predatorsissa pelannutta Shea Weberiä vastaan ole mukava pelata.

Syitä tämän takana ovat kovat otteet niin fyysisesti kuin lämärin osalta.

– En edes voi sanoa, että kuinka monesti kaverit, jotka ovat tulleet takaisin vaihtopenkille, ovat sanoneet, että ”hän on peto”, Montreal Canadiensin hyökkääjä Torey Mitchell sanoi Montreal Cazetten mukaan.

Mitchellille se, että Weber vaihtoi Canadiensin riveihin, olikin monella tavalla mukava asia.

– Olen iloinen siitä, että hän on nyt minun kanssani samalla puolella. Ei ole mikään salaisuus se, millaista johtajuutta ja kovuutta hän tuo. Se tulee olemaan iso juttu. Toki en tiedä vielä häntä niin hyvin, mutta jo pelaaminen häntä vastaan kertoi sen, millainen hänen panoksensa on, millaista kovuutta hän tarjoaa. Se on jotain, mitä me tarvitsemme.. ja mitä kaikki tarvitsevat, Mitchell mietti.

Weberistä Canadiens maksoi kovan hinnan, kun toiseen suuntaan lähti tähtipakki P.K. Subban.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!