Aleksandr Radulov antoi varoituksen katoamistempustaan: ”Tiesin, että siitä tulee skandaali”

© Kuva: Ilari Savonen

Aleksandr Radulov varoitti katoamistempustaan Venäjän maajoukkuejohtoa ennen MM-kisojen leiritystä.

Radulov ei saapunut sovittuun aikaan Venäjän MM-leirille, vaan lähti Pohjois-Amerikkaan neuvottelemaan NHL-sopimuksestaan. Asiasta nousi aikanaan todella iso kohu, mutta uuden tiedon mukaan Radulov varoitti katoamistempustaan Venäjän maajoukkueen GM Aleksei Zhamnovia. Tämän Radulov vahvistaa tuoreeltaan Sport-Ekspressille.

– Tiesin, että siitä tulee skandaali. Ensinnäkään en juurikaan levittänyt tietoa New Yorkin matkastani. Halusin, että mahdollisimman vähän ihmisiä tiesi siitä, Radulov alleviivaa.

Tieto ei ainakaan venäläismedian mukaan tavoittanut kuitenkaan päävalmentaja Oleg Znaroksia, joka joutui pohtimaan tähtipelaajan asemaa joukkueessa. Lopulta Radulov sai hölmöilynsä anteeksi, mutta missasi silti MM-karkelot nivusvammansa vuoksi.