NHL-seura Buffalo Sabresin nuorten pelaajien kehitysleirillä vastaan tuli varsin pysäyttävä loukkaanutminen.

Sabresin lupaukset olivat vetämässä kolmella kolmea vastaan peliä, jolloin William Carrier täräytti varsin voimakkaan taklauksen Michael Campoliin.

Campoli rojahti jäähän ja yritti nousta sen jälkeen ylös. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, vaan Campoli jäi makaamaan jäähän. Paikalle kutsuttiin niin Sabresin omaa henkilökuntaa kuin myös sairaanhoitajat paikalliselta paloasemalta.

18-vuotias Campoli vietiin jäältä pois paareilla ja matka jatkui sairaalaan. Campoli kuitenkin näytti peukkua ylös ja pystyi puhumaan hoitohenkilökunnalle.

– Tuollaisissa tapauksissa pitää olla erittäin varovainen ja huolellinen hoitotoimenpiteiden kanssa. Hän puhui ja hieman vitsailikin myös ja hän pystyi liikuttamaan raajojaan. Olen varma, että kuulemme hänestä pian, Sabresin GM Tim Murray sanoi Buffalo Newsin mukaan.

– Se ei ollut ruma taklaus. Carrier on vain iso kaveri ja hän vei taklauksen loppuun, milloin tapahtui varsin epäonnekas loukkaantuminen, pelissä Sabresin lupauksia toisella vaihtopenkillä valmentamassa ollut Sabresin farmiseuran Rochester Americansin päävalmentaja Dan Lambert sanoi.

Campoli, joka aloittaa opiskelut Bostonin yliopistossa ja pelaa siellä tulevalla kaudella NCAA-liigaa, on vielä ilman NHL-varausta.