Muun muassa useamman suomalaisen edustama kiinalaisseura HC Red Star Kunlun on jatkanut joukkueensa rakentelua tulevaa kautta varten.

KHL:ssä debytoiva Kunlun nappasi nyt riveihinsä kaksi NHL-kokemusta omaavaa pelaajaa, kun sen riveihin siirtyvät niin Sean Collins kuin Brett Bellemore.

Collinsille, 27, NHL-kokemusta on niin Columbus Blue Jacketsin kuin myös Washington Capitalsin riveistä. Keskushyökkääjänä yleensä viihtyvä Collins vietti viime kauden pitkälti AHL:ssä Capitalsin farmiseurassa Hershey Bearsissa, missä 75 otteluun syntyivät tehot 16+23=39.

Bellemore, 28, taas on pelannut NHL:ssä Carolina Hurricanesin riveissä. Tuorein kausi hänellä meni Boston Bruinsin organisaatiossa ja sen farmiseurassa Providence Bruinsissa. Siellä peruspakkina tutuksi tullut Bellemore iski 56 otteluun 6 (1+5) tehopistettä.

Tällä hetkellä Kunlunissa suomalaisjoukkiota edustavat maalivahti Tomi Karhunen, puolustajat Janne Jalasvaara, Tuukka Mäntylä ja Anssi Salmela sekä hyökkääjistä Miika Lahti ja Eetu Pöysti.