© Kuva: Juha Tamminen

Kärpät tiedotti uusista sopimuksista – norjalaispuolustaja vakuutti valmennuksen

Oulun Kärpät on tiedottanut uusista pelaajasopimuksista.

Puolustaja Taneli Ronkainen ja hyökkääjä Janne Kuokkanen jatkavat Kärppien riveissä. Uutena miehenä oululaisseuraan liittyy norjalaispuolustaja Nicolai Bryhnisveen.

Sekä Ronkainen että Kuokkanen tekivät kolmivuotiset jatkokontrahdit. Ronkainen pelasi debyyttikaudellaan Kärpissä yhteensä 44 ottelua summaten tehopisteet 4+1.

18-vuotias Kuokkanen iski Kärppien A-junioreissa 47 peliin tehot 22+31. Lisäksi hän oli voittamassa alle 18-vuotiaiden MM-kultaa.

– Kuokkasen ja Ronkaisen sopimukset edustavat omien nuorten jatkumoa. Janne oli mukana voittamassa alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruutta, ja Taneli pelasi vahvan ja nousujohteisen kauden, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Kärppien harjoitusringissä kevään harjoitellut 24-vuotias Bryhnisveen solmi oululaisseuran kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Sopimukseen kuuluu syyskuun loppuun asti ulottuva try-out-jakso.

– Bryhnisveen oli meidän harjoitusringissämme mukana kahden viikon ajan jäällä ja onnistui vakuuttamaan valmennusjohdon sopimuksesta. Hän on määrätietoinen urheilija, joka tarttui hienosti haasteeseen, Aho kertoo.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!