© Kuva: Getty Images

Yli 700 NHL-ottelun konkari siirtymässä Eurooppaan – ”Minulla on vaihtoehtoja”

Kanadalaishyökkääjä Max Talbot on siirtymässä ensi kaudeksi Eurooppaan.

32-vuotias Talbot kertoi asiasta RDS Canadalle. Aiemmin miestä on viety vahvasti Sveitsin NLA-liigaan.

– Minulla on Euroopassa vaihtoehtoja. Vaimoni on valmis yrittämään jotain muuta, Talbot sanoi.

Talbot pelasi kuluneella kaudella Boston Bruinsin organisaatiossa. Bruins asetti miehen kolmesti waivers-listalle eikä ole kiinnostunut pelaajan palveluksista. Talbot pelasi osan kaudesta farmiliiga AHL:ssä.

Talbot on uurastanut NHL:ssä 704 ottelua. Kaudella 2008-2009 hyökkääjä voitti Stanley Cupin Pittsburgh Penguinsin paidassa. Talbot iski seitsemännessä finaalissa Detroit Red Wingsiä vastaan kaksi osumaa vastaten mestaruuden ratkaisseesta voittomaalista.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!