Venäjän maajoukkuejohto ja kisoista pudotettu Nail Jakupov ovat aloittaneet sanasodan median välityksellä.

Venäjän maajoukkuejohtoon kuuluva Aleksei Zhamnov vastaa MM-joukkueesta pudotetun Jakupovin väitteeseen (uutinen), jonka mukaan Venäjän päävalmentaja Oleg Znaroks olisi valehdellut Jakupovin maajoukkueesta pudottamisen syistä.

Znaroks kertoi ennen MM-kisoja lehdistölle, että Jakupov putosi ryhmästä nilkkavamman takia. Jakupov on taas toista mieltä, eikä myönnä vamman olemassaoloa.

Zhamnov vastaa Jakupovin kommenttiin seuraavasti:

– Mitä tulee nilkkavammaan, josta Jakupov puhuu, niin se todellakin on olemassa. Sen voivat maajoukkueen lääkärit vahvistaa. Sen lisäksi Jakupovilla on myös muita vammoja, joita emme eettisistä syistä sekä NHL-seuran kanssa solmitun diilin takia voi kertoa, Zhamnov sanoo Championatille.

Zhamnov jatkaa, että jo ennen kuin Jakupov liittyi NHL-kauden jälkeen maajoukkueryhmään, hänellä oli aivan samat mahdollisuudet vallata kisapaikka kuin kaikilla muilla pelaajilla. Sillä ei ollut väliä, mistä liigasta pelaaja tulee.