Hallitseva NHL-mestari nappasi läjän uusia pelaajia

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Vielä hallitsevana NHL-mestarina tunnustautuva Chicago Blackhawks on hankkinut itselleen läjän uusia pelaajia.

Blackhawksiin siirtyvät ruotsalaiset Lars Johansson ja Martin Lundberg sekä tshekkipakki Michal Kempny.

Johansson, 28, edusti viime kaudella SHL-seura Frölundaa. Viime kaudella Johansson kasasi kokoon SHL:n runkosarjassa 37 ottelussa komeat tilastot. Torjuntaprosentti hänellä oli 92,7 ja päästettyjen maalien keskiarvo vain 1.74.

Lundberg, 25, puolestaan edusti viime kaudella Skellefteåta, minkä riveissä hän iski runkosarjassa 13 maalia. Lundberg oli Ruotsin mukana kevään MM-kisoissa, missä kahdeksassa ottelussa hän naputti kaksi maalia.

Kempny, 25, siirtyy Blackhawksiin Avangard Omskista. Kempny oli myös mukana kevään MM-kisoissa, missä hän oli Tshekin joukkueen varakapteeni.

Kaikkien kolmen sopimukset ovat vuoden mittaiset. Näistä Kempnyn osalta on jo varmistettu se, että hänellä sopimuksessa mukana on niin sanottu Eurooppa-pykälä, mikä mahdollistaa pelaamisen ensi kaudella Euroopassa, mikäli NHL-paikka ei irtoa ensi kauden alussa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!