Seksiskandaalissa rypenyt NHL-lupaus pääsi kuin koira veräjästä – ”Olen raivoissani”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Chicago Blackhawksin organisaatiossa pelaava hyökkääjälupaus Garret Ross vapautettiin syytteistä koskien seksivideon laitonta eteenpäin jakamista. Syynä oli se, että Ross jakoi videon ollessaan Michiganin osavaltiossa eikä Illinoisissa.

Michiganin osavaltion lain mukaan seksivideo tai -kuva pitää jakaa internetissä, jotta siitä tulee kostoporno-syyttet. Illinoisissa riittää syytteisiin se, että materiaalia jakaa tekstiviestin välityksellä, kuten Ross oli tehnyt.

Syytteet nostanut nainen tuohtui Blackhawks-organisaatiolle, sillä Blackhawks päätti antaa Rossille luvan palata takaisin peleihin. Ross oli hyllytettynä tutkinnan ajan.

– Olin raivoissani, kun luin Blackhawksin päätöksestä. Istuin töissä ja pyöritin kirjaimellisesti päätäni. Uskoin näin tapahtuvan, mutta silti se oli pettymys. Varsinkin kun syytteet kaatuivat juridisten ongelmien vuoksi, ei näytön puutteen vuoksi, nainen sanoi Chicago Tribunelle.

Nainen kertoi, että häntä ollaan alettu kutsua ”gold diggeriksi” ja muilla vastaavilla nimityksillä syytteiden kaatumisen jälkeen.

Ross on tällä kaudella pelannut 59 ottelua AHL:ssä ja tehnyt 20 tehopistettä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!