Yön NHL-kierroksella Washington Capitalsin ja Arizona Coyotesin väliselle ottelulle tuli varsin mielenkiintoinen loppu.

Puhetta nimittäin riitti Capitalsin voittomaalista, mistä vastasi Capitalsin tämän kauden hankinta Mike Richards.

Tilanteessa Coyotesin tulokasvahti Louis Domingue sai jo kiekon hetkeksi haltuun, mutta Capitalsin hyökkääjä Tom Wilson survaisi kiekon räpylän alta pois.

Lopulta kiekko päätyi Richardsille, joka pamautti sen verkkoon ohi hämmentyneen Dominguen.

Tilanne näkyy tästä:

Jo itse pelissä Domingue kävi erittäin kuumana tapauksesta.

Kovia kommentteja tuli myös pelin jälkeen.

– Odotan sitä, että jokaista (maalivahtia) kohdellaan täällä samalla tavalla. Tunsin, että kun minulla alla ei ole niin paljoa pelejä vielä täällä, minua kohdeltiin erillä tavalla. Jos (Brendan) Holtby (Capitalsin tähtivahti) olisi sulkenut kiekon tuolla tavalla, he olisivat viheltäneet samantien pilliinsä. Tämä sama jatkui koko pelin ajan, Domingue purkautui.

– Sanoin ja kysyin aiheesta ennen kolmatta erää. He (tuomarit) eivät antaneet mitään vastausta. Eikä minulla ollut mitään vaikeuksia siinä, miten kiekot tarttuivat tänään.

– On anteeksiantamatonta se, että he eivät kohtele meitä samalla tavalla, Domingue sanoi viitaten muihinkin tulokasveskareihin.

Richardsin kohuosuma jäi myös kamppailun voittomaaliksi, kun Capitals otti pisteet haltuunsa lukemin 3-2.

Domingue itse on pelaamassa NHL:ssä varsin vahvaa ensimmäistä kokonaista kautta. Coyotes on kärsinyt maalivahtien loukkaantumisista ja samalla 23-vuotias Domingue on noussut ykkösvahdiksi. 26 ottelussa hänen torjuntaprosentti on ollut 91,3.