Kuva: KHL-päävalmentaja joutuu pukeutumaan vaaleanpunaiseen pikkutakkiin

© Kuva: AK Bars

Avtomobilistin päävalmentaja Andrei Razin joutuu pukeutumaan vaaleanpunaiseen pikkutakkiin.

Koska KHL-seura selviytyi pari päivää sitten pudotuspeleihin, ostivat pelaajat pääkoutsille kyseisen nutun. Razin lupasi pitää vaaleanpunaista pikkutakkia treeneissä ja pelissä, mikäli pelaajat hoitavat seuralle pudotuspelipaikan.

Razin on itse käyttänyt rankaisukeinona vaaleanpunaisia villaneuleita. Mikäli joku pelaaja on pelannut huonosti, Razin on laitattanut pelaajan päälle vaaleanpunaisen villapaidan. Mallia tähän Razin on ottanut jostain englantilaisesta futisjoukkueesta.

Avtomobilist pelaa torstaina runkosarjan viimeisen matsinsa Metallurg Magnitogorskia vastaan.

Jos alla oleva kuva ei näy, katso se tästä linkistä.