Jokerit kohtaa huippuottelussa Pietarin SKA:n – mukaan tärkeä lenkki sairastuvalta

© Kuva: Ilari Isotalo

Jokerit kohtaa tiistaina todellisessa huippuottelussa SKA Pietarin.

Helsinkiläiset saavat tähän otteluun mukaan tervetulleen avun sairastuvan puolelta. Niklas Hagman loukkaantui tammikuun puolivälissä pelatussa kotiottelussa Sibiriä vastaan ja huilasi seitsemän ottelun vieraskiertueen.

Nyt Hagman on kunnossa ja hän pelaa tillalla yhdessä Niko Kapasen ja Pascal Pelletierin kanssa. Kokoonpanoon palaa myös Jere Sneck, joka on mukana seitsemäntenä puolustajana.

Tiistain pelistä on sivussa pelikiellon vuoksi puolustaja Jesper B. Jensen. Loukkaantumisten vuoksi poissa ovat Roope Talaja ja Petteri Wirtanen. Heidän pitäisi kuntoutua mukaan pudotuspeleihin. Sen sijaan Pekka Jormakan paluuajankohta sen sijaan on vielä auki.

Pietarin SKA on Jokereiden ainoa uhkaaja divisioonavoiton kannalta. Pietarilaiset tarvitsevat kahdesta viimeisestä pelistään kaksi voittoa varsinaisella peliajalla ja samalla Jokereiden pitäisi jäädä pisteittä.

Viime kauden mestari SKA kukisti Jokerit 1. helmikuuta Pietarissa tasaisessa ottelussa lukemin 2-1. Lokakuun aluss Jokerit voitti SKA:n kotonaan 3-2.

Jokereiden ketjut SKA-peliin

Jesse Joensuu – Peter Regin – Brandon Kozun
Tim Kennedy – Jere Sallinen – Juhamatti Aaltonen
Niklas Hagman – Niko Kapanen – Pascal Pelletier
Atte Mäkinen – Tomi Mäki – Jani Rita
Miro Mäkinen

Topi Jaakola – Philip Larsen
Atte Ohtamaa – Daine Todd
Arturs Kulda – Ville Lajunen
Jere Sneck

Henrik Karlsson (Riku Helenius)

Kertoimet (NordicBet)

Jokerit – Pietarin SKA, tiistai 16.2.2016. klo 18.30.
2.55 – 4.05 – 2.40