San Jose Sharks on kiinnostunut hankkimaan riveihinsä hyökkääjä Mike Richardsin.

Vapaalla jalalla oleva Richards on ollut seuraton kesästä lähtien. Tuolloin Los Angeles Kings purki miehen arvokkaan, yli 20 miljoonan arvoisen sopimuksen kesällä ”vakavaan rikkeeseen” vedoten. Myöhemmin kävi ilmi, että Richards jäi kesällä tullin haaviin huumausaineen kuljetuksessa.

Sharksin kiinnostuksesta 30-vuotiasta sentteriä kohtaan kertoi toimittaja Elliotte Friedman Hockey Night in Canadassa.

Richards on tuttu pelaaja Sharksin päävalmentaja Peter DeBoerille. Mies pelasi neljä kautta DeBoerin valmennuksessa junioriliiga OHL:ssä Kitchener Rangersissa.

– Olen aina ollut fani. Hän on kaveri, johon olen yrittänyt pitää yhteyttä vuosien aikana. Olen aina seurannut hänen uraansa. Hienoa nähdä hänen harjoittelevan taas ja mahdollisesti tulevan takaisin, mutta muuta suhdetta ei ole, DeBoer kommentoi.

Kingsin riveissä kaksi Stanley Cupia voittanut Richards on viimeistellyt 710 NHL-matsiin 179+303=482 pistettä.