Kaksi Stanley cup –mestariamme ei pelannut nuorten MM-kisoja – Selänteestäkin löytyy yllättävä fakta!

Ässät - Tappara keskiviikkona! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Suomella on yksi pelaaja, joka on sekä alle 20-vuotiaiden maailmanmestari että Stanley Cupin voittaja. Koska on jouluaatto, lienee paikallaan, että SuomiKiekko-sivuston tämän päivän kuvagalleriastamme löytyy kaikkien 12 suomalaisen Stanley Cup –voittajien saldot alle 20-vuotiaiden MM-kisoista.

Kaikki himoittua pokaalia nostamaan päässeet pelaajat eivät turnauksessa koskaan esiintyneet, ja toiset taas useammankin kerran. Gallerian uumenista löytyy myös hieman yllättäväkin Teemu Selännettä koskeva tilastofakta.

Tämän gallerian myötä hyvää joulua kaikille! Aiemmat galleriat löytyvät täältä.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen

Ässät - Tappara keskiviikkona! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!