Niclas Lucenius sekä Miikka Männikkö ovat vappaat esimään itselleen uuden pelipaikan.

Vaasan Sport kertoi, ettei kaksikko jatka enää seurassa.

Luceniuksella oli koeajallinen sopimus. Männikön määräaikainen diili päättyi puolestaan lokakuun loppuun. Kummankaan diiliä ei jatketa.

– Lucenius ja Männikkö auttoivat joukkuetta tässä tilanteessa ja suorittivat omat tonttinsa tarkoitetusti. Päätimme kuitenkin olla jatkamatta heidän kanssaan. Kiitokset ja tsempit jatkoon molemmille, toteaa urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Oulun Kärpissä vuokralla ollut hyökkääjä Aleksi Rekonen, sekä Mestis-joukkue RoKissa vuokralla ollut maalivahti Timo Niemi palaavat takaisin Vaasan Sportiin.

Joukkueen harjoituksiin vähintään maajoukkuetauon ajaksi liittyvät myös Kokkolan Hermeksestä Felix Westermarck, Jesse Väkelä, sekä Ville Rajala.

Sairastuvalla pitkäiaikaispotilaiden Ville Leskisen ja Otto Karvisen tilanteet ovat yhä ennallaan. Karvinen on poissa kuukausia ja Leskinen vielä viikkoja.

Myös Tommi Tikan paraneminen kestää viikkoja. Joonas Komulainen on ollut toipilaana viikkoja ja pystynee liittymään joukkueen harjoituksiin ensi viikolla.

– Joukkueen tilanne maajoukkuetauon alkaessa on hyvä. Pelaajat pääsevät vetämään hiukan happea tiukan pelirupeaman jälkeen, mutta tarkoitus on myös harjoitella hyvin tauon aikana. Palautamme omia pelaajiamme harjoitteluvahvuuteen, koska moni pelaajistamme on eri maajoukkueiden mukana. Tauon aikana katsomme yksilökohtaisesti tilanteen kunkin pelaajan suhteen. Toivottavasti saamme Komulaisen, Tikan ja myös Leskisen pian joukkueen mukaan, päättää Jämsä.