Mestis-seura LeKi saa kaksi kokenutta vahvistusta riveihinsä.

Puolustaja Otto Honkaheimo vahvistaa joukkueen puolustusta ainakin tämän viikon, eli keskiviikkoisessa kotipelissä sekä vierasreissulla RoKia ja Hokkia vastaan.

Honkaheimo on urallaan pelannut 534 Liigaottelua Lukon, KalPan sekä viimeksi HIFK:n paidassa. LeKissä 30-vuotias puolustaja on ennen tätä pelannut kaudella 2013-14 yhden ottelun. Myös maajoukkueessa kahden ottelun verran esiintynyt puolustaja ei alkukaudella ole vielä pelannut yhtään ottelua.

Alkukaudella jo neljä peliä LeKissä pelannut Miikka Männikkö saapuu takaisin Kisan hyökkäykseen. Vaasan Sportin riveissä käväissyt 36-vuotias laitahyökkääjä ehti pelata Liigassa 7 ottelua tehoin 1+3=4.

Samalla LeKi sai myös sairaslistalta hyviä uutisia, kun hyökkääjät Jonatan Tanus sekä Sami Laakso ovat parantuneet pelikuntoon.