Hallitsevan liigamestarin Kärppien maalille iski sunnuntain JYP-ottelua ennen raju maalivahtipula, kun molemmat vakioveskarit Iiro Tarkki ja Sami Aittokallio jäivät sivuun kyseisestä ottelusta.

Maalille hälytettiin apuun Kajaanista Hokin paidasta Antti Lehtonen, joka on torjunut tällä kaudella Mestiksessä 12 runkosarjaottelussa.

Näissä torjuntaprosentiksi on tullut 90,4 ja päästettyjen maalien keskiarvo on ollut 2.30. Lehtonen pelaa samalla sunnuntaina liigauransa ensimmäisen ottelun. Aiemmin hän on ollut varamaalivahtina juurikin Kärppien sunnuntain vastustajan JYPin paidassa, mutta pelattuja liigaotteluja ei tullut vielä silloin.

Kärpät lähtee muutenkin varsin siipirikkoisena illan otteluun, sillä poissa ovat Tarkin ja Aittokallion lisäksi myös Mika Pyörälä, Mikko Niemelä, Taneli Ronkainen kuin myös rajusti kiekon päähänsä aiemmin viikolla Raumalla saanut Sebastian Aho.

Ottelu alkaa Oulussa kello 15.00.