Jokereiden kotiottelu HK Sotshia vastaan sujui Hartwall Arenalla kotijoukkueen kannalta vähemmän hienommissa merkeissä torstaina Sotshin käytyä hakemassa vieraspisteet mukaansa, kun se oli parempi lukemin 5-2.

Ilta ei mennyt kovin iloisissa merkeissä muutenkaan Jokereilla, sillä niin Mathis Olimb, Tomi Mäki kuin Henrik Karlsson saivat kolhuja pelin aikana.

Erikoisia vaiheita tuli vastaan myös kaukalon ulkopuolella. Hallissa isolle valotaululle nostettiin näkyville ex-Jokeri Marko Jantunen, joka on ollut otsikoissa viimeisen vuoden aikana niin huumausaine- ja alkoholiongelmien takia, mitkä johtivat myös rikossyytteisiin.

Tuoreeltaan Jantunen on kuitenkin päässyt oikeaan suuntaan ja hänet on nähty myös pelikentillä alemmissa divisioonissa.

Hartwall Arenalla Jantunen otettiin kuviin niin, että taustalla soi hyvin suosittuna biisinä Suomessa jo useamman kuukauden ajan pyörinyt Roope Salminen & Koirat -bändin ”Madafakin darra” -biisi, joka sai hyvin suurta ihmettelyä jo paikalla olleelta yleisöltä kuin myös somessa. Kyseisessä biisissä on vahva alkoholiteema.

Hallin DJ, myöskin paljon julkisuudessa viime aikoina ollut Amanda Harkimo selitteli tapausta Twitterissä pelin jälkeen.

– Joillakin on erilainen huumori kun toisilla, toisilla ei sitä lainkaan, Harkimo kirjoitti vastauksena ihmettelyille.

Harkimo myös lisäsi perään ”ettei vastaa kaikesta areenalla” ja ”joudutte itkemään johonkin muualle”, kun Twitterissä ihmettely jatkui kärkkäänä.

Jokerit lähetti vasta Barys Astanan suuntaan virallisen pahoittelukirjeen, kun Hartwall Arenalla oli soitettu väärä versio Kazakstanin kansallislaulusta.