Washington Capitals kohtaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa Detroit Red Wingsin. Detroitin paidassa pelaa entinen Capitals-puolustaja Mike Green.

Greenille erittäin rakas on Easton Stealth CNT -maila, jonka tehdasvalmistus lopetettiin jo lähes vuosikymmen sitten. Green kuitenkin palasi pelaamaan kyseisellä mailalla viime keväänä, kun hän löysi varastostaan yhden Eastonin. Green myös sai Eastonin Karl Alznerilta, joka löysi mailan autotallistaan. Russianmachineneverbreaks.comin mukaan Green myös aikoi ostaa mahdollisesti nettihuutokauppa eBaysta kyseisen mailan.

Capitals-kapteeni Aleksandr Ovetshkin tietää hyvin, kuinka rakas Eastonin maila on Greenille. Joten venäläishyökkääjä kävi ”henkien taistoa” maanantaina ja uhkasi huitaista puolustajatähden Eastonin poikki.

– Kyllä, rikon sen, totesi Ovetshkin CSN Washingtonille.

Chuck Gormley

@CharlesAGormley
Ovi on Mike Green: 'I'm probably gonna slash his Easton stick.' But that's his favorite: 'Yeah, I'm gonna slash it'