Lukon riveistä löytyy parikin pelaajaa, jotka ovat tällä hetkellä CHL:n pistepörssin kärkikymmenikössä.

Tiistain pudotuspelien avauskierroksen ensimmäisessä osaottelussa Janne Lahti paranteli omia asemiaan, kun hän nakutti Red Bull Muncheniä vastaan tehot 1+3.

Lahti on tällä hetkellä CHL:n pistepörssin kolmantena 9 (1+8) tehopisteellä. Toni Koivisto, joka iski tiistaina tehot 1+2, on taas kymmenentenä 7 (3+4) tehopisteellä.

Muncheniä vastaan Lukko onnistui ottamaan voiton, mihin tuli kuitenkin vähän huonompi loppumaku, kun pitkä karkumatka alkoi kaventua, kun vierailijat iskivät kaksi maalia pelin loppuun. Lukko otti kuitenkin voiton lukemin 5-3.

– Toisessa erässä viimeistelimme erittäin hyvällä prosentilla ja täytyy myöntää, että 5-1 -lukemat ehkä hieman imartelivat meitä. Lopussa päästimme pari, joten lopputulos on mielestäni suhteellisen oikeutettu. Täytyy kuitenkin muistaa, että voitto ei kokonaiskuvassa ollut tässä pelissä ykkösasia, vaan maalit, sanoi Lukon päävalmentaja Risto Dufva.

Lukon ja Munchenin välinen toinen osaottelu pelataan 6.10. Saksassa. Jatkoon etenee paremmalla yhteismaalilukemalla.