KHL:ssä kuohuu jo heti runkosarjan alkuvaiheilla.

Sportbox-sivuston mukaan sarjan puheenjohtaja Dmitri Tshernyshenko eroaisi tehtävästään.

Ero tulisi isona yllätyksenä ja nopeasti, sillä Tshernyshenko ehti olla KHL:n puheenjohtajana vain noin yhdeksän kuukauden ajan.

Taustalla yhtenä isona syynä on KHL:n alistuminen Venäjän urheiluministeriölle ulkomaalaiskiintiöön liittyvässä jupakassa, jossa valko-venäläiset ja kazakstanilaiset mielletään jatkossa KHL:ssä ulkomaalaiskiintiöön.

Tshernyshenkon tilalle Sportbox nosti ehdokkaiden joukkoon niin kaksinkertaisen olympiavoittajan Vjatsheslav Fetisovin kuin myös Jokereiden osaomistajana tutuksi tulleen Roman Rotenbergin.

Mikäli Rotenberg valittaisiin tehtävään, olisi Rotenbergin suvulla entistä enemmän valtaa venäläisessä jääkiekkoilussa. Jokeren taustavaikuttajan ohella Rotenberg on Pietarin SKA:n varapuheenjohtaja ja nyt myös Venäjän jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja.