KHL-seura Medvescak Zagrebin palkanmaksuongelmista on ollut puhetta jo pidemmän aikaa.

Niiden suuruudesta tuli lisätietoja, kun Medvescakia viime kaudella edustanut Bill Thomas teki kirjoituksen, missä hän tuki maalivahti Mark Dekanichiä, joka on ollut harvoja, jotka ovat nostaneet palkanmaksuongelmia isosti esille.

– Hän ja 14 muuta viime kauden joukkuetoveriaan, kuten myös minä itse, haemme vieläkin viime kauden palkkojamme, mitkä eivät olleet mitenkään suorituspohjaisia. Jokainen pelaaja, joka kantoi viime kaudella seuran paitaa, pelasi täydellä sydämmellä. Jokainen kausi ei voi olla onnistunut, mutta mikään ei jäänyt kiinni pelaajien yrityksestä. Entisenä joukkuetoverina ja Markin hyvä ystävänä teidän fanien (suunnattu Medvescakin kannattajille) tulisi osoittaa kunnioitusta siitä, millaisen panoksen hän antoi edessänne ja siitä kuinka hän on myös ollut valmis edustamaan Kroatiaa maajoukkuetasolla. Pelaajat ovat olleet peloissaan ja pysyneet hiljaa kaiken tämän keskellä, missä meille ei ole maksettu, mutta emme voi enää pysyä hiljaa. Mark on taistellut asian puolesta ja ottanut vastaan kritiikkiä meidän kaikkiemme puolesta, Thomas kirjoitti.

Kovista palkanmaksuongelmista huolimatta Medvescak on jatkanut pelejään tällä kaudella KHL:ssä.