Suomalaishyökkääjä Teemu Laineen päreet paloivat pahemman kerran sunnuntaina pelatussa harjoitusottelussa.

Laineen edustama HV71 kohtasi Malmö Redhawksin. Ottelu päättyi Malmön 4-1-voittoon.

Ottelun loppupuolella Laine nahisteli Malmön Magnus Häggströmin kanssa. Linjatuomari tuli tilanteeseen väliin, mutta Laine riuhtoi itsensä irti tuomarin otteesta.

Tämän jälkeen Laine elehti päätuomarin suuntaan voimakkaasti. Laine napautti käsiään lanteen seudulle. Samalla eleellä jääkiekossa tuomitaan kymmenen minuutin käytösrangaistus. Poistuessaan kaukalosta Laine vielä taputti käsiään ivallisesti yhteen.

Ruotsin jääkiekkoliiga SHL:n kurinpitovaliokunta on saanut tilanteesta raportin. Laine on automaattisesti pelikiellossa seuraavasta harjoitusottelusta, mutta saattaa saada myös pidemmän tuomion. Kurinpitolautakunta voi määrätä Laineen pelikieltoon myös CHL:ssä.

Laineelle on annettu mahdollisuus antaa asiassa oma vastineensa.

Katso video tapahtuneesta täältä.