NHL-tähti kommentoi joukkueensa playoff-romahdusta: ”Meitä pidettiin maailman parhaina”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin tähtihyökkääjä Zach Parise on kommentoinut joukkueensa heikosti sujunutta loppukautta paikalliselle medialle.

– Valitettavasti pelasimme kauden lopuksi neljä melko huonoa ottelua (pudotuspelien toinen kierros Chicagoa vastaan). Kaksi viikkoa aiemmin kaikki pitivät meitä maailman parhaana joukkueena. Kauden toisen puoliskon olimme yksi sarjan parhaista joukkueista, totesi Parise paikallisen Star Tribunen mukaan.

Parise ei myöskään ole huolissaan siitä, että joukkue ei ole saanut hankittua muita pelaajia kuin Mike Reillyn ja on vastaavasti menettänyt riveistään Chris Stewartin, Matt Cooken ja Jordan Leopoldin.

– Luotamme siihen, että pelaajat parantavat. Joukkueen sisällä on tapahduttava kehitystä. Toivottavasti kaikki tulevat kauteen valmiina, meillä on hyvä vuosi ja kaikki palaset loksahtavat kohdalleen, koska tiedämme, kuinka vaikeaa on voittaa tämä konferenssi.

Minnesota Wildissa pelaa suomalaisista Mikko Koivu, Mikael Granlund, Erik Haula ja – ainakin toistaiseksi – Niklas Bäckström.