NHL-seura Chicago Blackhawks on eri ympyröissä juhlinut Stanley Cupin voittoa ja muun muassa tällä hetkellä sen riveissä voittaneet suomalaispelaajat Teuvo Teräväinen, Kimmo Timonen ja Antti Raanta saavat juhlia pokaalin kanssa Suomessa.

Ennen kuin pokaali siirtyi Suomeen kolmikon haltuun, oli se paikalla Blackhawksin fanitapaamisessa Chicagossa.

Siellä esille nousi varsin erikoinen tarina, mikä liittyy Blackhawksin tähtihyökkääjään Patrick Kaneen.

Tulokaskaudellaan (2007-2008) Blackhawksin päävalmentajana toimi seuralegenda Denis Savard, joka oli myös paikalla fanitapahtumassa. Savardilta irtosi ylipäätänsä useampi hauska heitto hänen ja hänen alaisuudessaan tulokaskautta vetäneen Kanen yhteistyöstä.

Yksi tarinoista nousi kuitenkin ylitse muiden, mistä secondcityhockey.com-sivusto raportoi:

– Yhdessä pelissä tulokashyökkääjä Kane hukkasi hänen pelaajansa takakarvauksen yhteydessä, mikä johti takaiskuun omaan maaliin. Savard huusi hänelle, että hänen täytyi olla hajamielinen, kun Kane oli katsellut vaihtopenkin takana istuneita kahta näyttiä blondia tyttöä. Pelin jälkeen Kane oli myöhästymässä joukkueen bussin lähdöstä, kun hän jutteli samojen tyttöjen kanssa mistä oli aiemmin puhetta. Seurauksena oli jälleen huutoa. Seuraavana päivänä Kane meni Savardin toimistoon antamaan puolustuksensa tapahtuneesta. ”Tiedätkö ketkä he kaksi tyttöä olivat? Yksi heistä oli Taylor Swift.” Savard ei vieläkään tiennyt kuka Taylor Swift oli ja hänen piti kysyä siitä vaimoltaan, sivustolla käytiin läpi.

Tapauksessa mukana ollut Swift on yksi maailman suosituimmista artisteista, joka teki kyseisenä ajankohtana nousua valokeilaan.

Pienistä ”keskittymishäiriöistä” huolimatta Kanen tulokaskausi oli mainio ja hänet valittiinkin vuoden tulokkaaksi. Sen jälkeen homma on myös kulkenut, sillä Kane on ollut voittamassa Blackhawksin kanssa kolmesti Stanley Cupin.