Mestis-seuralle peräti viisi uutta sopimusta

© Kuva: Juha Tamminen

Mestis-seura Lempäälän Kisa tiedottaa verkkosivuillaan tehneensä viisi uutta pelaajasopimusta.

LeKissä jatkavat tuttuina niminä viime kaudesta hyökkääjät Sami Holappa, Antti Mäkilä, Aleksi Luhtalampi ja Valtteri Järviluoma. Uutena pelaaja joukkueeseen saapuu puolustaja Antti Kauppila. Kaikki sopimukset ovat yksivuotisia.

Viisikon nimekkäin on 177 runkosarjaottelua Liigassakin pelannut Mäkilä, joka pelasi viime kauden lopun Lempäälässä tehden 10 runkosarjan ottelussa tehot 4+3=7. Pudotuspeleissä porilainen oli LeKin tehokkain pelaaja tehden seitsemässä ottelussa kaksi maalia ja antaen neljä maalisyöttöä.

KeuPassa viime kaudella pelannut Kauppila on osoittautunut kelvoksi kiekolliseksi puolustajaksi Mestikseen. Viime kaudella mies sai 56 ottelussa aikaan tehot 2+22=24.