NHL-seura Nashville Predators yrittää tehdä samaa temppua entisen kovan luokan lupauksen Cody Hodgsonin kohdalla, missä se onnistui erittäin hyvin viime kaudella Mike Ribeiron kanssa.

Kuten viime kesänä Ribeiro, Hodgson allekirjoitti yhden vuoden ja hieman yli miljoonan dollarin diilin Predatorsin kanssa tavoitteena saada uusi alku NHL-uralle.

– Toivottavasti pystyn tekemään sen mitä hän teki. Tämä on uusi mahdollisuus minulle kuten se oli hänelle. Toivottavasti kaikki menee samalla tavalla kuin miten Ribeiron kohdalla meni, Hodgson kävi läpi The Tennesseanille.

Vaikeiden aikojen keskellä mennyt Ribeiro nousi heti Predatorsin ykkössentteriksi ja nakutti viime kaudella tehot 15+47=62.

Hodgsonilla puolestaan viime kausi oli iso pettymys Buffalo Sabresissa. 78 ottelussa 25-vuotias sentteri sai kasaan kovista odotuksista huolimatta vain tehot 6+7=13.

Vuoden 2008 NHL-draftin ykköskierroksen aikaisten vaiheiden varaus Hodgson ei lähtenyt itse sen suuremmin selittelemään heikkoa kauttaan, vaan myönsi sen suoraan.

– Se oli vaikea vuosi kaiken suhteen. Niin jäällä kuin jään ulkopuolella. Kaikki mikä pystyi menemään väärin, meni väärin.

– Se oli katastrofi kauttaaltaan se kausi, Hodgson niputti.

Hodgsonin yhden vuoden sopimuksen arvo Predatorsin kanssa 1,05 miljoonaa dollaria.