New Jersey Devils palkkasi seuran tuoreelle päävalmentajalle John Hynesille apuvalmentajiksi Geoff Wardin ja Alain Nasreddinen. Ward valmensi viime kaudella Adler Mannheimia Saksan liigassa ja voitti myös seuran kanssa Saksan mestaruuden. Nasreddine kuului Hynesin valmennustiimiin Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissa.

Yksi nimi kuitenkin uupuu listalta, seuralegenda Scott Stevens. Stevensin spekuloitiin mahtuvan Hynesin valmennusporukkaan, mutta toisin kävi.

– Fokus on valmentajana olemisessa. Annetaan savun hälvetä ja katsotaan onko hänellä vielä intohimoa valmentamiseen ja haluaako hän olla jonkun toisen joukkueen apuvalmentaja. Kyse on siitä, mihin hän haluaa edetä urallaan, onko se valmentaminen vai mitä. Annetaan hänelle aikaa, Devilsin GM Ray Shero totesi Stevensistä NJ Advance Medialle.

On epätodennäköistä, että Stevens jatkaisi Devilsissä jossain toisessa roolissa. Hän kuului viime kauden lopun Devils-valmennukseen sekä sitä ennen Stevens oli mukana Devilsin valmennustoiminnassa kaudet välillä 2009-2014.