Yhteistyösopimuksen aikaisemmin solmineet Lukko ja KeuPa HT ovat hankkineet yhteistyössä kaksi uutta pelaajaa.

Sekä Eetu Karvinen ja Eetu Koivistoinen aloittavat kautensa Keuruulla Mestis-kiekon parissa.

22-vuotias vasemmalta laukova Karvinen on Kiekko-Vantaan kasvatti, joka on pelannut myöhemmät juniorivuotensa Helsingin IFK:n joukkueissa. Kaudeksi 2012-13 hän siirtyi Pohjois-Amerikan junioriliigoihin USHL:ään ja NAHL:aan, joissa kertyi kahden kauden aikana 110 pelattua ottelua tehoin 16+33=49.

Viime kaudella 185-senttinen ja 87-kiloinen Karvinen edusti kahdessa Mestis-ottelussa TuToa, ennen siirtoaan MHL-liigaa pelaavan Red Bull Salzburg II:n riveihin. 27 pelaamassaan ottelussa Karvinen kirjautti tililleen 18 tehopistettä, hän viimeisteli kuusi täysosumaa ja antoi 12 maaliin johtanutta syöttöä.

Koivistoinen on Espoon Bluesin juniorikoulun kasvatti, joka on kuulunut myös juniorimaajoukkueiden vakiokalustoon. 188-senttinen ja 90-kiloinen vasemmalta laukova Koivistoinen on iskenyt pelaamassaan 109 A-nuorten SM-liigaottelussa tehopisteet 35+40=75. Hän oli mukana voittamassa myös A-nuorten Suomen mestaruutta kaudella 2013-14, toimien joukkueen varakapteenina ja kirjaten 47 ottelussa 42 (22+20) tehopistettä.

Juniorimaaotteluita 19-vuotiaalla hyökkääjällä on 37 ja niissä on syntynyt tehot 10+14=24. Hän pelasi menneellä kaudella 14 ottelua Kirkkonummen Salamoissa, joissa viimeisteli 14 pelaamassaan ottelussa 27 tehopistettä.

Karvisen ja Koivistoisen lisäksi Lukon ja KeuPan yhteisiä pelaajia ovat hyökkääjä Riku Pitkänen, jonka sopimus on mallia 1+1 sekä puolustaja Ville Hyvärinen, 1+2 mallisella sopimuksella.

Yhteisten pelaajien lisäksi Lukon ja KeuPan yhteistyö mahdollistaa sen, että Lukko voi tarvittaessa kutsua riveihinsä kenet tahansa KeuPa-pelaajan.

Näiden sopimusten myötä sekä Rauman Lukon että KeuPa HT:n joukkueet ovat valmiit.