Venäjällä paha paikka: Aleksandr Ovetshkin vai NHL-pakki?

© Kuva: Ilari Isotalo

Venäjän maajoukkuejohto on pahassa paikassa.

Venäjän pakkikalusto alkaa olemaan sen verran raihnainen, että Punakoneen johtoryhmä harkitsee NHL-puolustajan kutsumista miehistöönsä, eikä se näin ollen voisi odottaa enää Aleksandr Ovetshkinia.

Venäjän jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Valeri Fesjuk kertoi Championat-sivustolle, että mietinnässä on kutsua joko Montrealin Aleksei Jemelin tai Andrei Markov. Molempien NHL-taival päättyi viime yönä Valtteri Filppulan Tampa Bay Lightningin käsittelyssä.

Venäjä oli aluksi varannut viimeisen kisapassinsa Ovetshkinille, mutta Ovetshkin pelaa yhä NHL-pudotuspelejä. Mikäli Washington häviäisi ensi yönä, ehtisi Ovetshkin toki Venäjän mahdollisiin viikonlopun mitalipeleihin. Venäjän johtoryhmän päätös kuullaan vielä tänään keskiviikkona.