TUTO-hyökkääjälle jatkosopimus: ”Onnistunut harppaus alasarjaotteluista Mestikseen”

© Kuva: Ilari Isotalo

Hyökkääjä Topi Taavitsainen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen TUTO Hockeyn kanssa. 23-vuotias Taavitsainen aloittaa toisen kautensa TUTO-paidassa.

189-senttinen ja 90-kiloinen laitahyökkääjä pelasi viime kaudella TUTOssa 39 ottelua, joissa syntyi tehopisteet 7+7=14. Vielä kaudella 2013-2014 turkulaissyntyinen Taavitsainen pelasi II-divisioonaa nykyisessä HC Indians Kaarinassa, jossa mies nakutti 20 peliin peräti tehot 27+26=53.

– Oli tiedossa, että Taavitsaisella on edessä todella iso ja haastava harppaus alasarjaotteluista Mestikseen. Taavitsaisen avauskautta voidaan kuitenkin ehdottomasti pitää hyvänä, urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kommentoi seuran kotisivuilla.

– Murtautuminen TUTOn miehistöön oli kova suoritus ja nyt kun Taavitsaisella on yksi kausi vyön alla, on luonnollista, että odotamme mieheltä ensi kaudella vieläkin enemmän tulosta.