New Jersey Devils pelasi kesällä 2013 kovaa uhkapeliä, kun seura teki viisivuotisen ja 24,25 miljoonan dollarin sopimuksen aivotärähdyksistä urallaan kärsineen Ryane Clowen kanssa.

Nyt näyttää siltä, että uhkapeli ei ole kannattamassa, sillä Clowen ura on saattanut tulla päätepysäkilleen. Hän kärsi tällä kaudella uransa neljännen aivotärähdyksen puolentoista vuoden sisään.

– Siihen ei ole vastausta. En tiedä, mitä tulevaisuus pitää sisällään Ryanen kohdalla. Lou (Lamoriello) tietää paremmin Ryanen tilanteen, joten katsotaan mitä siitä tulee. Emme ole tehneet hänen kohdallaan päätöstä vielä, Devilsin GM Ray Shero kommentoi tilannetta NJ.comille.

Clowe sanoo, että hän pohtii vakavasti lopettamista.

– Olen ajatellut sitä nyt enemmän kuin koskaan. Kaikki tapahtui jälleen. Minulla on kotona vaimo ja lapset ja haluan olla heidän kanssaan enemmän. Moni ihminen välittää minusta. En aio olla itsekäs ja mennä kentälle riskien kanssa. Jos joskus olen pelikunnossa, minun on tehtävä päätös. Tällä hetkellä päätös ei kuitenkaan ole käsissäni, Clowe on kommentoinnut tilannettaan.

Hänellä on vielä kolme vuotta sopimustaan jäljellä. Sopimusta, joka tietää hänelle 4,85 miljoonan dollarin vuositulot.