Mestiksessä menneellä kaudella seitsemänneksi sijoittunut SaPKo on tehnyt sopimukset hyökkääjien Ville Paalanen, 25, Mikko Lahtela, 22, ja Tomi Wilenius, 22, sekä puolustaja Sameli Ventelän, 20, kanssa.

Seura julkaisi nelikon tuoreista sopimuksista verkkosivuillaan.

Sekä Paalasella että Wileniuksella on kokemusta myös Liigasta. Paalanen on ehtinyt pelata 47 ottelua SaiPassa, kun taas Wilenius on ehtinyt tahkota urallaan 19 SM-Liiga- ja 61 -Mestis ottelua sekä yhteensä 52 eri ikäkausien maaottelua

Ventelä saapuu Savonlinnaan HPK:sta, missä nakutti puolustajan tontilta 34 tehopistettä viime kauden nuorten SM-Liigan runkosarjassa.

Lahtela muistetaan puolestaan Pelicansin riveistä. Hän on tämän lisäksi edustanut Peliittoja urallaan.

SaPKolla on tällä hetkellä tulevalle kaudelle koossa 19 pelaajasopimusta.