Espoo Bluesin kulttihyökkääjä Siim Liivik valmistautuu joukkueensa mukana jo tulevaan kauteen, mutta tämä kesä tuo miehelle myös hieman uuttakin. Liivik nimittäin käy työharjoittelussa mediamaailmassa Nelosella.

– Meininki on siis tämä. Hain ihan normaalilla työhakemuksella Neloselle työharjoitteluun. Miksi? Koska haluan nähdä mitä kaikkea tapahtuu ja miten toimii suomen suurin mediatalo. Olen myös kiinnostunut tuotannoista ja niiden markkinoinneista. Pääsin itseasiassa aika jäätävään mestaan ja todella inspiroivaan ympäristöön. Eli seuraavat kaksi viikkoa oon täällä ihan normaalina työharjoittelijana, kirjoittaa Liivik kotisivuillaan.

Liivik on aiemminkin murtanut muureja mm. esiintyvänä rap-artistina.

– Pääsen kyllä tekemään ja näkemään upeita juttuja. Tästä tulee todella opettavaista mulle ja palkitsevaa aikaa. Pyrin ottamaan kaiken irti tästä kahdesta viikosta, Liivik hehkuttaa.

Nelonen televisioi mm. Liigaa.