Jääkiekon MM-kisat rikkoneet yleisöennätyksiä: ”700 000 katsojaa paikan päällä, yli miljardi tv-katsojaa”

© Kuva: Ilari Isotalo
Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Jääkiekon MM-turnaus on ollut kaikkien aikojen seuratuin monellakin mittarilla. Tshekin turnauksessa on rikottu katsojaennätykset paikan päällä.

Lisäksi IIHF:n mukaan turnausta on seurannut ennätysyleisö myös televisioiden äärellä ja kisojen kotisivuilla on ollut enemmän kävijöitä kuin koskaan ja sosiaalisessa mediassa kisoissa aktiivisuus on ollut ennennäkemätöntä.

– Kaksi vuotta sitten sain Tshekin jääkiekkoliiton puheenjohtajalta tehtävän: järjestää parhaat MM-kisat ikinä. Uskon, että voimme sanoa tämän toiveen toteutuneen. Tästä kiitos Tshekin joukkueelle, jonka ansiosta kaikki on ollut menestyksellistä., kisojen pääsihteeri Marketa Sterbova kommentoi IIHF:n kotisivuilla.

– Paikan päällä katsojia on ollut yli 700 000 katsojaa ja tv-katsojia on ollut yhteensä yli miljardi. Tiedättekö mitä: haluaisin pelata MM-kisoja vaikka kahdesti vuodessa, IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel komppasi samassa lehdistötilaisuudessa.

Tshekki jäi niukasti MM-finaalista, kun se hävisi Kanadalle 0-2-lukemin lauantain välierässään. Joukkue taistelee sunnuntaina vielä pronssimitaleista USA:ta vastaan.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!