Jääkiekon MM-turnaus on ollut kaikkien aikojen seuratuin monellakin mittarilla. Tshekin turnauksessa on rikottu katsojaennätykset paikan päällä.

Lisäksi IIHF:n mukaan turnausta on seurannut ennätysyleisö myös televisioiden äärellä ja kisojen kotisivuilla on ollut enemmän kävijöitä kuin koskaan ja sosiaalisessa mediassa kisoissa aktiivisuus on ollut ennennäkemätöntä.

– Kaksi vuotta sitten sain Tshekin jääkiekkoliiton puheenjohtajalta tehtävän: järjestää parhaat MM-kisat ikinä. Uskon, että voimme sanoa tämän toiveen toteutuneen. Tästä kiitos Tshekin joukkueelle, jonka ansiosta kaikki on ollut menestyksellistä., kisojen pääsihteeri Marketa Sterbova kommentoi IIHF:n kotisivuilla.

– Paikan päällä katsojia on ollut yli 700 000 katsojaa ja tv-katsojia on ollut yhteensä yli miljardi. Tiedättekö mitä: haluaisin pelata MM-kisoja vaikka kahdesti vuodessa, IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel komppasi samassa lehdistötilaisuudessa.

Tshekki jäi niukasti MM-finaalista, kun se hävisi Kanadalle 0-2-lukemin lauantain välierässään. Joukkue taistelee sunnuntaina vielä pronssimitaleista USA:ta vastaan.