Espoo Blues ja 26-vuotias hyökkääjä Markus Poukkula ovat solmineet kahden vuoden mittaisen sopimuksen. Sopimus kattaa liigakaudet 2015-16 ja 2016-17.

– Tämä on minulle uuden alku ja uudet haasteet odottavat, joten olen aika innoissani. En malta odottaa että pääsen Blues-perheeseen kunnolla sisään, Poukkula kommentoi tuoretta sopimustaan espoolaisten tiedotteessa.

Päättyneellä kaudella JYPissä SM-pronssia voittanut Poukkula on pelannut urallaan 178 liigaottelua, joissa ovat syntyneet tehot 22+19=41. Liigan pudotuspelejä miehen tilille on kertynyt yhteensä 32 tehoilla 5+5.

Pitkäämn Jyväskylässä pelanneen Poukkulan vyöltä löytyvät myös muun muassa Suomen mestaruus vuodelta 2009, toinen SM-pronssi vuodelta 2010, European Trophy -turnauksen voitto vuodelta 2014 sekä A-nuorten mestaruus keväältä 2006.

– Poukkula on hyvin Bluesin näköinen pelaaja. Erittäin työteliäs ja hyvin liikkuva kahden suunnan hyökkääjä, jolla on potentiaalia tuloksentekoon. Uskomme Poukkulan ottavan isoja askelia pelaajana Espoossa, kommentoi Espoo Bluesin General Manager Peter Ahola.

Poukkula on jo saapunut Espooseen ja liittyi joukkueen vahvuuteen eilen.

Lähde: Bluesin tiedote