Edmonton Oilersin pomot ovat luonnollisesti tyytyväisiä NHL:n varausvuoroarpajaisten voittoon. Oilers voitti varaustilaisuuden ensimmäisen vuoron arvonnan ja pääsee täten varaamaan kanadalaisen Connor McDavidin.

– On meneillään jännittävät ajat. Olemme innoissamme myös faniemme puolesta, jotka ovat olleet mukanamme, vaikka emme ole menestyneet. Olemme iloisia tulevaisuudesta ja siitä, mihin tämä joukkue on menossa. Me saamme mahtavan pelaajan ykkösvuorolla, seuran apulais-GM Bill Scott sanoi Oilersin verkkosivuilla.

Parhaillaan Sveitsissä alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa oleva seurapomo Craig MacTavish kertoi suoraan, että he ovat innoissaan McDavidista.

– Hän ei ole ainoastaan tehokkain junioripelaaja, vaan myös kaikkein dynaamisin. Kun olimme tällaisella paikalla läpi kauden, niin arvonnan voitto oli mahdollista. Silti ajattelin mahdollisuuksiemme olleen kaukaiset.

– Kun pidin hikisillä käsilläni iPadiani täällä Sveitsissä ja katsoin kuinka Carolinan vuoro meni ohi ja Toronton, ja sitten Bill Daly ilmoittaa meidän voittaneen, niin tunne oli uskomaton, MacTavish kuvaili.