NHL-hyökkääjä Jussi Jokinen on ostanut perheelleen uuden kodin Parklandista, Floridasta.

Jokisen perheen uusi koti sijaitsee reilun kivenheiton päässä Florida Panthersin kotiareenasta, matkaan kuluu ajaen kymmenisen minuuttia.

Talossa on muun muassa kuusi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, kaksipuolinen takka, uima-allas sekä ”äijäluola”. Yläkerrassa sijaitsevassa miehisessä huoneessa on kolme tv:tä, erikoisvalmisteinen baaritiski ja terassilla ulkogrilli.

– Äijäluola teki vaikutuksen Jussiin, kiinteistönvälittäjä Blair Damson sanoo Realtorille.

Talon erikoisuus on minikokoinen kiekkokaukalo, joka sijaitsee kolmannessa autotallissa. Kaukalon alusta on synteettinen ja sen päällä voi luistella. Kaukalon laitojen maalauksissa on jäljitelty Pantherin kotiareenaa.

Hulppean lukaalin kauppahinta oli 1,75 miljoonaa dollaria. Kuvia Jokisen uudesta kodista näet täältä.