Rögle ja kanadalaishyökkääjä Andre Deveaux ovat päättäneet lähteä eri teille. Ruotsalaisseura kertoi asiasta tiedotteessaan seuran verkkosivuilla. Deveaux esitti erittäin törkeän viikatteen Västeråsia vastaan olleen ottelun alkulämmöissä. (uutinen)

– Paheksumme joukkueena tapahtunutta. Se ei ollut hyväksyttävää käytöstä. Teoille ei annettu rangaistusta. Puhuimme tänään Andren kanssa ja päätimme jatkaa eri teillä, Röglen puheenjohtaja Håkan Eriksson sanoi tiedotteessa.

– Yllätyimme siitä, että jätkä, joka on muuten rauhallinen ja jota arvostetaan ryhmässä, polttaa päreensä noin. Hänen tekojaan ei voi puolustella.

Deveaux jatkoi uhisemista vielä potkujen jälkeenkin. Hän sanoi, että Per Helmersson, jota Deveaux löi, ei olisi pystynyt pelaamaan ottelussa, jos kanadalaishyökkääjä olisi niin halunnut.

– Tunteet veivät minut mukanaan. Maineeni näyttäisi kuitenkin pelastavan minut, sillä en ole väkivaltainen pelaaja. Jos jotain, niin intohimoinen pelaaja. Minun tarkoitukseni ei ollut aiheuttaa vakavaa vammaa ja olenhan paljon isompi kuin Helmersson. Jos olisin halunnut, hän ei olisi pystynyt pelaamaan siinä ja seuraavassa pelissä, Deveaux totesi tiedotteessa.

Deveaux kuitenkin pyysi tiedotteessa myös anteeksi Helmerssonilta.