Jääkiekkoliigan runkosarjan puolustajien pistepörssin kakkoseksi tasapistein Ässien Esa Lindellin kanssa tullut SaiPan Brian Salcido ei ole harmissaan kuuden parhaan joukon ulkopuolelle jäämisen takia. SaiPa jatkaa kevättä pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella juuri Ässiä vastaan lauantaina.

– He laukovat paljon ja ovat aggressiivisia. Niin olemme mekin, ja laitamme heidän koville. Runkosarjan tuloksilla ei ole mitään merkitystä. Pakotamme heidät kovaan peliin, ja toivottavasti me hoidamme sarjan, Salcido ennakoi SuomiKiekko-sivuston erikoishaastattelussa.

Toipumisaikaa runkosarjan jälkeen ei käytännössä ole, koska vire on pidettävä yllä jatkuvasti yllä. Päätöskierroksen ja ensimmäisen jatkopelin välissä on vain kaksi päivää.

– Joskus jos sarjojen väliin jää pitkä aika, voi se haitata, kun pelien alkaessa onkin ruosteessa. Kauden aikana pelasimme hyvin, jos pelejä oli peräkkäisinä päivinä, Salcido pohtii.

Brian Salcidon pidempi piinapenkki-erikoishaastattelu julkaistaan SuomiKiekko-sivustolla ennen SaiPa-Ässät –sarjan alkua.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen