Kokenut ruotsalaispakki hakee NHL-paikkaa try-outilla – ”Tämä on ollut erikoinen kausi”

© Kuva: Getty Images

Isokokoinen ruotsalaispakki Douglas Murray, 35, on päässyt try-outille Calgary Flamesin riveihin. Murray ei ole tällä kaudella pelannut NHL:ssä, mutta on käynyt kahdeksan ottelun visiitillä Saksan DEL-liigassa.

– Tämä on ollut erikoinen kausi. Totta kai NHL on se paikka, missä haluan pelata, ja nyt minulle on annettu mahdollisuus siihen. Odotin pelipaikkaa koko viime syksyn, mutta kun mitään ei auennut, niin minun piti mennä pelaamaan muualle.

– Menin Saksaan, jossa laihduin paljon ja tein kaikkeni, että pääsisin takaisin tänne (NHL). Oloni on nyt mainio ja tunnen, että minulla on vielä paljon annettavaa jääkiekolle, Murray totesi Calgary Sunille.

Murray sanoi laihtuneensa Saksassa vajaat seitsemän kiloa.

Jos Murray saa pelipaikan Calgarysta, niin hän ei voi kuitenkaan pelata pudotuspeleissä, sillä hän ei ollut seuran pelaajalistoilla ennen siirtotakarajaa.