Toronto Maple Leafsin pelaajat Dion Phaneuf ja Joffrey Lupul sekä Phaneufin tunnettu näyttelijävaimo Elisha Cuthbert ovat raivostuneet kanadalaisen televisiokanavan TSN:n tekosista.

TSN:llä otettiin lähetykseen mukaan yksittäisen henkilön twiitti, jossa esitettiin törkeähkö väite Lupulin sekaantuneen Cuthbertiin ja muhinoineen hänen kanssaan.

Tästä seurasi nopea reagointi, sillä lakifirma Call Legge Crant & Munroe LLP julkaisi paikallista aikaa tiistaina tiedotteen, jolla se uhkaa oikeustoimia TSN:ää ja twiitin lähettänyttä yksityishenkilöä Anthony Adragnaa kohtaan, mikäli he eivät julkaise anteeksipyyntöjä tapaukseen liittyen.

– On tarpeeksi paha, että ihmiset jotka viettävät aikaa käyttäen sosiaalista mediaa, julkaisevat tämmöisiä valheellisia ja ilkeitä tarinoita, mutta se on vielä pahempi, että hyvämaineinen media kuten TSN antaa leviikkiä ja uskottavuutta julkaisemalla tuollaista kuten he tekivät, tiedotteessa käydään läpi.

– Jos TSN ja Mr. Adragna eivät noudata vaatimusta anteeksipyynnön suhteen, tulemme aloittamaan välittömästi oikeusjutun heitä vastaan, lakifirma alleviivaa.

Twiitti oli esillä TSN:n siirtorajan pitkässä lähetyksessä. Molemmat Phaneuf että Lupul olivat vahvasti mukana siirtohuhuissa, mutta kumpaakaan ei kaupattu Maple Leafsista muualle.