Mestiksen helmikuun kuukauden pelaajaksi valittiin Mikkelin Jukurien laitahyökkääjä Miikka Männikkö.

Männikkö, 35, iski helmikuun aikana pelaamissaan yhdeksässä ottelussa huikeat tehot 3+12=15. Plus-miinustilastossa hän oli kahdeksan pykälää plussan puolella.

Jukurit nousi helmikuun aikana KooKoon ohi sarjan piikkipaikalle. Joukkueet kohtasivat kuukauden aikana kahdesti. Ensimmäisessä kohtaamisessa Männikkö teki kaksi maalia Jukurien voittaessa 3-2, ja toisessa kohtaamisessa hän merkkautti kolme syöttöpistettä Jukurien voittaessa jatkoajalla 3-2.

– Hyvältähän tämä valinta kuulostaa, mutta en miettinyt pätkääkään omia suorituksia helmikuun aikana. Joukkueen tekeminen on ollut etusijalla, ja tärkeintä on ollut se, että ollaan saatu Jukurit voittamaan pelejä, Männikkö toteaa Mestiksen verkkosivuilla.

Kuukauden pelaajaa valittaessa Männikön kovimmat haastajat olivat JYP-Akatemian hyökkääjä Topi Nättinen (9+3=12) ja Jukurien maalivahti Ronan Quemener, joka torjui kuusi voittoa seitsemästä ottelustaan.