Mannheimissa viikonloppuna järjestetyssä Saksan jääkiekkogaalassa palkittiin Saksan liigan DEL:n kauden parhaita. Hamburg Freezersin hyökkääjä Kevin Clark puhdisti palkintopöydän viemällä niin parhaan hyökkääjän kuin parhaan pelaajankin palkinnot.

27-vuotias kanadalainen on DEL:n pistepörssin kakkonen tehoilla 32+34.

– Tämä tunnustus merkitsee minulle erittäin paljon. Meillä on sarjassa monia poikkeuksellisia pelaajia, jotka olisivat myös ansainneet tämän. Sen myötä olen todella ylpeä tästä valinnasta, Clark sanoi Sport1:n mukaan.

Kauden parhaaksi puolustajaksi valittiin Eisbären Berlinissä pelaava Saksan maajoukkuepuolustaja Frank Hördler ja maalivahdiksi Düsseldorfer EG:n Tyler Beskorowany. Parhaan valmentajan tittelin nappasi Adler Mannheimin runkosarjan ykköseksi luotsannut Geoff Ward.