KalPa tiedotti merkittävästä sopimuksesta – Pekka Virta jatkaa päävalmentajana

© Kuva: Ilari Isotalo

KalPa jatkaa tulevina kausina tutun miehen alaisuudessa.

Täksi kaudeksi KalPan peräsimeen palannut Pekka Virta luotsaa savolaisia myös kahdella seuraavalla sesongilla. Hänellä oli jo sopimus tulevasta kaudesta, mutta osapuolet halusivat jo nyt sorvata jatkoa aina kevääseen 2017 saakka.

– KalPassa mennään urheilullisuus edellä, täällä on joustavat rakenteet ja organisaatiossa tehdään suurella sydämellä tiiviisti yhteistyötä. Täällä laitetaan asioita tapahtumaan, reagoidaan nopeasti ja ihmiset kunnioittavat toisiaan, täällä on KalPa-perheen tunnelmaa.

– Täällä on sitä tunnetta kun ihmiset ovat enemmän kuin vain töissä. Siksi oli helppo sitoutua sopimuksen pidentämiseen jo nyt, Virta kertoo päätöksen taustoja tiedotteessa.

Virta on tehnyt KalPassa hyvää jälkeä. Edellisellä jaksolla kausina 2006-2011 Virta nosti seuran Liigan parhaimmistoon. Nyt KalPa on palannut jälleen kärkikahinoihin jäätyään viime kaudella sarjajumboksi.

– Pekka on ollut suuressa roolissa palauttamassa meidän urheilullista uskottavuutta ja se on antanut organisaatiolle työrauhan kehittää seuraa pitkällä aikavälillä. Olemme olleet äärimmäisen tyytyväisiä, siksi päätimme pidentää sopimusta jo näin aikaisessa vaiheessa, urheilujohtaja Kimmo Kapanen toteaa.

KalPan valmennustiimi jatkaa Liiga-kaudella 2015-2016 kokonaisuudessaan. Päävalmentaja Virran kanssa valmennuksen muodostavat valmentajat Anssi Laine ja Tommi Miettinen sekä maalivahtivalmentaja ja joukkueenjohtaja Ilpo Kauhanen.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.