Seura estää kahden ruotsalaisen EHT-pelit – Ruotsi närkästyi: ”Todella surullista”

NHL:ssä Penguins - Bruins! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Ruotsi joutuu tulemaan toimeen Sotshin EHT-turnauksessa ilman Sveitsin Luganossa pelaavia Linus Klasenia ja Fredrik Petterssonia, koska sveitsiläisseura on kieltänyt kaksikkoa osallistumasta.

– Todella surullista. Ei sen pitäisi näin mennä. He painostavat poikia ja pojat eivät halua vastustaa työnantajaansa. On sääntöjä, joita kuuluu noudattaa, mutta seurat eivät noudata, valitettavasti, paheksuu Ruotsin päävalmentaja Pär Mårts Expressenille.

Ruotsin jääkiekkoliitto on ilmoittanut tyytymättömyytensä Sveitsin liitolle. Sillä ei käytännössä ole vaikutusta, koska kielteinen päätös on tullut nimenomaan seuralta.

– Voisimme olla kovempia tässä asiassa, mutta välikädessä ovat pelaajat, joten olemme valinneet näin, Mårts sanoo.

Klasen ja Pettersson oli valittu Ruotsin joukkueeseen. Sveitsissä pelaavista myös Davosin Dick Axelsson ja Marcus Paulsson sekä Rapperswilin Nicklas Danielsson kieltäytyivät hekin Tre Kronor -paidasta ensi viikonlopun turnaukseen.

Ruotsi on kutsunut tilalle Andreas Johnssonin. Lisäksi Niclas Burström korvaa Jonas Ahnelövin. Ruotsin koko joukkueen, jossa on myös kaksi Jokeri-pelaajaa, näet täältä.

Karjala-turnaukseen Ruotsi ei saanut mukaan muutamaa KHL-pelaajaansa, koska venäläisseurat estivät lähdön.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

NHL:ssä Penguins - Bruins! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!