Nuoret Leijonat kohtaa Kanadan nuorten MM-kisoissa maanantaina ja tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa kello 03. Kanadan tähtilupauksia pursuava joukkue on kaatanut vahvoilla esityksillä turnauksessa Slovakian ja Saksan. Suomi sen sijaan on hävinnyt sekä USA:lle (rankkareiden jälkeen) että Slovakialle.

Kanadan valmentaja Benoit Groulx ei kuitenkaan aliarvioi Suomea.

– He pelaavat erittäin hyvin joukkueena. He ovat hyviä sumputtamaan keskikaistan. He ottavat ajan ja tilan pois, joten meidän täytyy pitää kiekkoa hyvin hallussa. Meidän täytyy varmistaa se, että pystymme käyttämään nopeuttamme ja olemaan kovia puolustuspäässä, Groulx NHL.comin mukaan.

Viimeksi kun Kanada ja Suomi kohtasivat nuorten MM-kisoissa, oli Nuoret Leijonat parempi luvuin 5-1. Ottelu oli viime vuoden kisojen välieräkamppailu.