Leo Komarov on sivussa aivotärähdyksen oireiden vuoksi. Komarov kärsii jatkuvasta pääkivusta. Suomalaisen agentin Mark Gandlerin mukaan Komarovin viime viikon jäätreenit olivat suuri virhe.

– Sinun pitää luottaa vaistoihisi. Jos tunnet olosi huonoksi, silloin jokin on huonosti. Minun mielestä hänen ei olisi pitänyt harjoitella. Hänen ei olisi pitänyt olla jäällä tuolloin, Gandler sanoi Postmedia Newsin haastattelussa.

Komaroville on tehty aivotärähdystestejä, mutta suomalainen on läpäissyt kaikki testit. Gandler ei pidä testejä luotettavina.

– Sanoin Leolle, että hänen pitää kertoa, jos hänen päätänsä särkee. Leafs-valmennus ei pysty näkemään pääkipua. Silloin hän sanoi sen ääneen, että hänen päätään särkee. Ongelma ei ole Toronton toimissa, vaan aivotärähdystesteissä, joilla ei ole mitään käyttöä, Gandler tuhahti.

Gandlerin mielestä Aleksandr Ovetshkinin taklauksen kaltaisia rumia taklauksia ei pitäisi NHL:ssä näkyä.

– Olen shokissa siitä, ettei Ovetshkin saanut pelikieltoa. Olen shokissa. Hän tähtäsi Komarovia koko ajan ja sitten huomasi tilaisuutensa tulleen. Tuollaisia temppuja ei pitäisi nähdä NHL:ssä.

Ovetshkinia ei rangaistu taklauksesta millään tavoin.