Sveitsissä kuohuu – HIFK:n CHL-vastustajan tähtipakki antoi tappouhkauksen 15-vuotiaalle

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

NLA-liigan tähtipakkeihin kuuluvan Joel Kwiatkowskin käämit pahoivat pahemman kerran lauantain kierroksen jälkeen.

Tiistaina HIFK pelaa Champions Hockey Leaguessa neljännesvälierien avauksessa Kwiatkowskin Fribourgia vastaan. Sveitsiläisseuran lähtötilanne on sekava.

Fribourg taipui lauantaina Ambrille rankkareilla vieraissa 3-4. Tunteet kävivät kuumina jo kaukalossa, mutta pelin jälkeen roihahti kunnolla.

Turhautunut Kwiatkowski oli istunut jo joukkueen bussissa odottaen kotimatkan alkua. Bussin viereen oli tullut Ambrin kannattajia, jotka olivat provosoineet kanadalaispuolustajaa. Osa heistä osoitti Kwiatkowskia sormella.

Lopulta pelaaja ryntäsi ulos bussista. Kaksi provosoijaa oli jähmettynyt paikalleen ja Kwiatkowski oli tarttunut heitä vaatteista työntäen nämä aitaa vasten. Tämän jälkeen kanadalainen oli seissyt heidän edessään ja sanonut useamman kerran: ”I fucking kill you!”.

Tilanteesta erikoisen tekee se, että tapahtumassa osallisena oli ollut 40-vuotias nainen sekä tämän 14-vuotias tytär. Äiti oli ollut Kwiatkowskin uhittelun kohteena 15-vuotiaan pojan kanssa.

Kwiatkowski myöntää tapahtumat, mutta kiistää tappouhkaukset. Asian puiminen on vielä kesken. 40-vuotias nainen on tehnyt tapauksesta kantelun, Blick raportoi.

37-vuotias Kwiatkowski on alppimaan liigan eliittipakkeja. Mies on voittanut kahdesti pakkien maalikuninkuuden AHL:ssä sekä kertaalleen NLA:ssa.

Fribourg ja HIFK iskevät yhteen alkaen klo 20:45. Toinen osa pelataan viikon päästä Helsingissä.

Tsekkaa myös CHL-sivustomme!

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!